OnMarket

Når CRM er et flop. Hvad gør man så?

Rigtig mange CRM implementeringer lever ikke op til ønskerne og ender i skuffelse. Nu har Claus Due skrevet en bog hvordan du får et CRM-projekt på ret køl igen og gør det til en succes. Download en gratis smagspøve fra bogen her.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

Det er et faktum, at majoriteten af alle investeringer i CRM systemer ender som skuffelser. For hver tiende virksomhed er det en decideret tabsgivende investering. Det er uacceptabelt – ikke mindst i lyset af, at CRM kan være én af de mest forrygende investeringer, en virksomhed overhovedet kan foretage sig. Forudsat, at man navigerer uden om faldgruberne.

Gennem sit arbejde har Claus Due arbejdet med at hjælpe virksomheder til succes med CRM identificeret fem faldgruber og udviklet redskaberne til at kravle op af dem igen.

Bogen handler om de fem faldgruber:

1. Problem med forædelse

2. Problem med ledelse

3. Problem med processerne

4. Problem med medarbejderparathed

5. Problem med systemerne

Bogen er skrevet til dig, der er kørt sur i jeres CRM implementering. Lad os få projektet på sporet igen og gøre det til en succes.

Bogen er også skrevet til dig, der er lala tilfreds med udbyttet af CRM, men har en fornemmelse af, at udbyttet kan blive endnu større.

Endelig er du velkommen til at kigge med, hvis du skal i gang med CRM og gerne vil undgå at begå de fejl, som andre gør.

Download et gratis uddrag af bogen

Nedenfor kan du downloade et uddrag af bogen helt gratis. Så kan du selv vurdere om bogen kan hjælpe jer med jeres CRM-løsning.

 

Claus Due

Claus Due rådgiver og fortæller om kundeloyalitet, CRM, CEM, B2B og kommunikation med indsigt og engagement som få! Du møder næppe en managementrådgiver og foredragsholder, der har så stor en indsigt i B2B, ledelse, mennesker og deres samspil.

Nyhedsbrev

Få Danmarks bedste nyhedsbrev om salg, marketing, CRM og ledelse.

Jeg interesserer mig især for:

Menu

Download

 

Verificering